Szolgáltatásaink

Rendszerfelügyelet, Outsourcing
IT üzemeltetési megoldások akár a nap 24 órájában ügyfeleink számára, akik így alaptevékenységükre koncentrálhatnak
Microsoft megoldások
a Microsoft Magyarország kiemelt megoldásszállító partnereként biztosítunk teljes körű informatikai szolgáltatást ügyfeleink számára
Linux megoldások
nyílt forráskódú megoldások azon ügyfeleinknek, akik eredményük javítására és az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazások kihasználására törekednek
Hálózati infrastruktúra
hálózati rendszermérnökeink felkészültek strukturált és optikai kábelezés, LAN és WAN rendszerek tervezésére, dokumentálására egyaránt
Microsoft Dynamics NAV
a középméretű szervezeteknek gyorsan megvalósítható, könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási (ERP) megoldás

Linux megoldások

A nyílt forráskódú megoldások hatalmas mértékben terjednek az olyan vállalkozásokban, amelyek eredményük javítására és az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazások kihasználására törekednek. A nyílt forráskódú rendszerek terjedése a vállalati megoldásokhoz szükséges technológiák fejlődésének egyik kulcsfontosságú eleme. Olyan ingyenes, Linux alapú megoldást nyújtunk a vállalkozás működésének hatékonyabbá tételéhez, melynek igénybevételével biztonságos, könnyen kezelhető komplex hálózat-informatikai rendszer vezethető be cégénél.

Fájl szerver
Egyéni felhasználói könyvtárakat, közös projekt megosztásokat, biztonsági mentéshez szükséges tárhelyet biztosít a felhasználói munkaállomásoknak. Egyéni felhasználó azonosítással, és felhasználói csoportkezeléssel rugalmasan beállítható, hogy ki milyen formában férhet hozzá a különböző könyvtárakhoz, megosztások, szolgáltatásokhoz, ezáltal megkönnyítve a belső adat és információ cserét.

Internet szerver
Az Internet megosztására a legelterjedtebb megoldás a Proxy szerver, melyet akkor érdemes használni, ha több gép egyidőben éri el az Internetet. Ezáltal hatékonyabban kihasználhatjuk internetes sávszélességünket, és szabályozhatjuk a lokális hálózat gépeinek internethasználatát, valamint, hogy a felhasználóink mely oldalakat érhetik el.

E-mail szerver
Cégnél korlátlan számú e-mail címet lehet létrehozni, így akár minden munkatársnak lehet saját e-mail címe. A levél letöltéseknél választható, hogy a levelek a kliens gépeken vagy a belső hálózatokhoz jobban illeszkedően a szerveren tárolódnak. A szerveren való e-mail kezeléssel bármely munkaállomásról elérhetők a levelek akár egy távoli telephelyről is.

Vírus- és spamvédelem
A központilag történő automatikus vírus- és spamellenőrzés a beérkező, és a kimenő elektronikus leveleknek nagy biztonságot nyújt a napjainkban az egyik legjobban elterjedt veszélyforrás, az e-mail vírusok ellen. A kéretlen e-mailek okozta kár leginkább a "kezelésükkel" eltöltött idővel mérhető: a nagy mennyiségben érkező spamek kiválogatása jelentős kiesést okozhat egy alkalmazott munkaidejéből.

VPN szerver
A Virtuális Magánhálózatok kialakításával a több telephellyel rendelkező vállalkozások is biztonságosan tudják különálló hálózataikat, munkaállomásaikat összekapcsolni, egy egyszerű Internet hozzáférés segítségével, vagy akár otthonról is bejelentkezhet a vállalat rendszerébe.

Fax szerver
A Fax szerver ideális megoldást nyújt nagy mennyiségű faxok elektronikus úton való olcsó és megbízható kezeléséhez, tárolásához. A szerver automatikusan tudja fogadni a faxokat, amelyről e-mail értesítést is küld. A küldött és fogadott faxok a szerveren digitálisan kerülnek tárolásra így azokat nem kell kinyomtatni, ami jelentős papír- és festék-megtakarítással jár. A hálózat bármely gépéről elérhetővé válik a faxok fogadása és küldése, nem szükséges minden irodába faxkészüléket telepíteni, ahol faxot fogadnak vagy küldenek.