Szolgáltatásaink

Rendszerfelügyelet, Outsourcing
IT üzemeltetési megoldások akár a nap 24 órájában ügyfeleink számára, akik így alaptevékenységükre koncentrálhatnak
Microsoft megoldások
a Microsoft Magyarország kiemelt megoldásszállító partnereként biztosítunk teljes körű informatikai szolgáltatást ügyfeleink számára
Linux megoldások
nyílt forráskódú megoldások azon ügyfeleinknek, akik eredményük javítására és az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazások kihasználására törekednek
Hálózati infrastruktúra
hálózati rendszermérnökeink felkészültek strukturált és optikai kábelezés, LAN és WAN rendszerek tervezésére, dokumentálására egyaránt
Microsoft Dynamics NAV
a középméretű szervezeteknek gyorsan megvalósítható, könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási (ERP) megoldás

Microsoft Dynamics NAV

Mára már több ügyfelünknél is háttértámogatást nyújtunk a bevezetett Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer mindennapos használata során.

A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási (ERP) megoldást nyújt. A termék tervezése, fejlesztése, megvalósítása és kezelhetősége terén az innováció irányát már a kezdetektől fogva az egyszerűség határozta meg, ami a jövőben is a legfontosabb szempont marad. A Microsoft Dynamics NAV világszerte több mint egymillió felhasználóval rendelkezik, és több mint 40 különböző országnak megfelelő verzióban elérhető.

A Microsoft Dynamics NAV segítségével az egyedi igényeknek megfelelő, a gyakorlatban is bizonyított ágazatspecifikus funkciók valósíthatók meg, még a legnagyobb mértékben specializált iparágak és szervezetek esetében is. Az eredmény egy olyan költséghatékony és átfogó ERP-szoftvermegoldás, amely pontosan igazodik cége egyedi követelményeihez, és amellyel munkatársai hatékonyabbá, vállalata pedig versenyképesebbé válhat.

MIÉRT A MICROSOFT DYNAMICS NAV A LEGMEGFELELŐBB VÁLASZTÁS CÉGE SZÁMÁRA?

A Microsoft Dynamics NAV a teljes üzleti tevékenységre kiterjedő értéket kínál, és az alábbi előnyöket nyújtja vállalata számára:

Az üzletmenet egyszerűsítése egyetlen megoldással: integrálhatók és központilag tárolhatók a pénzügyekkel, a termeléssel, az ellátási lánccal, az értékesítési és marketingtevékenységgel, a projektvezetéssel, a humán erőforrásokkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Fokozott hatékonyság: munkatársait olyan ismerős és intuitív felhasználói környezet segíti az eredményesebb munkavégzésben, amely a vállalatnál már jelenleg is használt Microsoft-szoftverekhez hasonlóan működik, és szerepkörre szabott hozzáférést nyújt a megfelelő információkhoz és feladatokhoz.

Intelligens döntéshozatal: Egyszerűbb hozzáférést biztosíthat az egyes munkakörökhöz kapcsolódó információkhoz és feladatokhoz, így munkatársai pontosan ismerhetik a prioritásokat, valamint a megalapozott és magabiztos döntéshozatalhoz szükséges információkat. Az elemzési és jelentéskészítő eszközök széles választéka segítségével betekintést nyerhet az üzleti teljesítménnyel kapcsolatos adatokba.

Gyors megvalósítás: a rendszert gyorsan beállíthatja és testre szabhatja jelenlegi üzleti igényeinek megfelelően, és biztos lehet abban, hogy új funkciók, egyéni alkalmazások és online üzleti lehetőségek hozzáadásával könnyedén alkalmazkodhat a követelmények megváltozásához is.